Byggställningar från Jämtställningar

Vi har vår depå i Östersund men erbjuder våra tjänster över hela Sverige. Montage av Byggställning sker med säkerhet, miljö och kvalitet i fokus. Läs lite mer om de byggställningar vi kan erbjuda dig.

»Lösningar med Byggställning

» Fasadställning

Fasadställning för byggnation, målning, murning och övriga fasadarbeten. Inplankning kan erbjudas och bomlagsbredder som kan fås är 0,7m - 1,09m - 1,57m - 2,07m - 2,57m - 3,07m. Vanligast är 0,7m för måleriarbeten och 1,09 för byggarbeten.

» Takställning

Bra skydd och arbetsplattform för arbeten som takbyte eller skorstensrenovering. Kan även kompletteras med en ställning runt skorstenen för ännu bättre skydd. På Jämtställningar har vi även en speciallösning för gavelskydd som sparar tid och pengar.

» Rullställning

Vi brukar ofta montera vår lätthanterliga rullställning i aluminium för elektriker, målare och diverse byggarbetare. Snabbt, enkelt och säkrare än att jobba från stege. Perfekt när du ska måla om villan till sommaren.


Typisk Takställning

Utsiktsplats gjord av Byggställning

Takställning med intagsbrygga

» Extrautrusta Byggställningen

» Intäckning av byggställningen

För att skydda den kringliggande miljön och arbetsplatsen för fallande tegelstenar, murbruk, träbitar, slipdamm och dylikt. Sommarväv eller armerad plast är vanligast att täcka in med. Kan kombineras med skenor vid stora intäckningsytor.

» Intagsbryggor, Avlastningsplan, Materialplan

Bra lösning för att samla material på olika delar av ställningen vid större byggen och olika höjder. Glöm inte att planera in dessa så att eventuella byggkranar inte får problem att lasta av/på material.

» Byggställning med Bygghiss

Bygghissen underlättar för upp/nedgång i byggställningen. Hissen bör placeras strategiskt så man slipper ombyggnation och eventuell förflyttning vid ett senare skede.


Trapptorn som senare blev intäckt

Reklamskylt av Byggställning

Trapptorn, 2m i bredd och staket på sidorna

» Byggställning med Speciallösningar

Industri- & Speciallösningar

Vi har sett det mesta och monterat byggställning på olje- och gasraffinaderier, i grottor, i bergsrum, i spiraltunnlar på närmare 100m, under löphjul på vattenkraftverk, vattenintag. Vi har erfarenheten.

» Byggställning med Väderskydd

För att utestänga värme, sol, fukt, snö, regn och dåligt väder från byggarbetsplatsen. Kombineras med takställning. Kolla på väderskydd hos layher.se för de varianter vi kan erbjuda att montera.

» Hängande byggställning

Vi kan montera hängställning vid speciella platser så att ni får en säker arbetsplattform att stå på. Det går såklart att variera hur många kg/m2 den ska klara.


En mindre hängställning

Hängställning för arbete på några bultar

Bra och säker arbetsyta i byggställningen

Byggställning som Hjälpmedel, Skylthållare & Stämp

» Stöttor, pallbock, stämp, upphängning

Vi har ett tufft, robust flexibelt ställningsmaterial med många användningsfunktioner. Det kan användas som pallbock, stötta och det finns även stämplösningar

» Avspärrning & Omledning

Med vår byggställning går det snabbt att bygga kravallstaket, avspärrning och omledning. Monterad byggställning rubbar man inte på i första taget.

» Skylthållare

Byggställningar lämpar sig väldigt bra för att bygga skylthållare av, då det är ett stålmaterial som är väldigt flexibelt och kan erbjuda många funktioner och finesser.

Övriga Tjänster & Lösningar med Byggställning

» Event, Show & Scener

Vi har ett samarbete med eventfirman Extremt Events som också har sin depå i Östersund och vi kan tillsammans erbjuda totallösningar.

» Montage från Skylift

Vissa gånger kan arbetet du vill få utfört vara så litet att byggställning känns överflödigt. Vi kan erbjuda montagearbete med skylift då vi har skyliftcertifikat.

» Övriga tjänster

Detta är några av dom vanligaste tjänsterna vi erbjuder. Finner du inte lösningen för ditt problem så kontakta oss på Jämtställningar